Sökmotor Optimering

 

Webbproducentens specialitet är SEO, Search Engine Optimization. Vi ser till att eran företagswebbplats kommer högt upp i sök resultatet hos sök motorerna. Detta ser inte bara till att ni får flöde till webbplatsen utan relevant flöde till webbplatsen d.v.s kunder som kan köpa era tjänster och produkter.


Vad är SEO?

SEO står för Search Engine Optimization och översätts till svenska som Sökmotoroptimering. Det handlar om att arbeta med sökmotorernas organsika resultat, till skillnad från annonser eller sponsrade länkar (SEM, Search Engine Marketing)

Sökmotorernas krav på kvalitet ökar hela tiden vilket höjer kravet på sökmotoroptimeraren. För att optimera webbplatsen för sökmotorer behöver man ta hänsyn till nästan alla aspekter som en besökare kan uppleva på webbplatsen.


Hur går SEO till?

SEO delas in i tre element, Analys, On Page & Länkstrategi.

Analys

Analysdelen handlar om att ta fram lönsamma söktermer, varför söker sig användaren till just din webbplats?

On Page

On page handlar om alla de delar man förändrar på hemsidan, saker som hierarki, navigering, sidornas rubriker & kvalitén på texten. En lätt läst webbplats är den relevantaste webbplatsen för användaren.

Länkstrategi

Länkstrategi är det arbete som görs för att få länkar till sin sida, länkar är nämligen av avgörande karaktär för hur bra sökmotoroptimeringen lyckas.

Vill ni synas på nätet? Kontakta oss!


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Telefonnummer (obligatorisk)

Ditt meddelande

Klicka i rutan för att bekräfta att du inte är en robot.